НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал »  Наркотики стали причиною затримання 18-річної одеситки

 Наркотики стали причиною затримання 18-річної одеситки

Наркотики стали причиной задержания 18-летней одесситки
Читати grad.ua у  

Під час патрулювання узбережжя правоохоронці зупинили дівчину на вулиці Ланжеронівській. Правоохоронці визнали її поведінку підозрілою. А під час спілкування з нею з'ясувалося, що при собі вона має згортки з наркотичним засобом, який придбала в інтернеті та планувала збувати шляхом «закладок».

Викликана на місце події слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції вилучила у правопорушниці мобільний телефон з інформацією, що становить інтерес для слідства, та 20 згортків з наркотичним засобом, що було підтверджено на місці за допомогою експрес-тесту. Слідча територіального підрозділу поліції Марина Єрмоленко, повідомила:

Ми зібрали достатню кількість доказів і під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Цей злочин карається позбавленням волі від чотирьох до восьми років.

Правопорушниця була затримана нами в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд задовольним наше клопотання та обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Встановлюється як канал надходження наркотиків до дівчини, так і інші особи, які можуть бути причетні до наркотрафіку.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: