НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі поліція почала розслідування побиття дівчини чоловіком у військовій формі

В Одесі поліція почала розслідування побиття дівчини чоловіком у військовій формі

Читати grad.ua у  

У пресслужбі поліції пояснили, що під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію про побиття 19-річної мешканки Одеси, військовим ТЦК і СП. Під час перевірки цієї інформації було встановлено:

що 12 травня ввечері на спецлінію "102" надійшло повідомлення від таксиста про те, що на вулиці Гаванній четверо громадян напали на нього і застосували газовий балончик дратівної дії. На виклик чоловіка виїхав екіпаж патрульної поліції. Компанію молодих людей, до якої входила дівчина та троє чоловіків, з місця події було запрошено до територіального підрозділу поліції. Водій повідомив, що молодики напали на нього за те, що відмовив їм у поїздці, оскільки вони були з алкоголем і в стані сп'яніння.

У райвідділі дівчина поводилася агресивно, кидалася в бійку до поліцейських, розбила шибку на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала.

Відносно неї було складено кілька протоколів за ст. 173 і 185 КУпАП (дрібне хуліганство і злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), а також протокол про адмінзатримання.

Після складання адміністративних матеріалів і взяття пояснень правопорушники були відпущені.

А наступного дня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грецькій вночі дівчину побили працівники ТЦК і СП. За інформацією медиків, у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.

Сама потерпіла із заявою до правоохоронних органів не зверталася, на телефонні дзвінки дізнавача не відповідає і вдома не з'являється, повідомили в поліції.


Схожі новини

Коментарі