НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі чоловік у військовій формі побив дівчину милицею
В Одессе мужчина в военной форме избил девушку костылем
Читати grad.ua у  

Увечері 13 травня на вулиці Грецькій на 19-річну дівчину напав чоловік у військовій формі, перед цим представившись працівником місцевого територіального центру комплектування. Він побив її милицею, внаслідок чого дівчина зазнала численних травм.

Відео з нападом і розповідь із подробицями конфлікту дівчина опублікувала у себе в соцмережах.

За її словами, вона із трьома хлопцями прийшла до поліції писати заяву на таксиста, який залив їм обличчя перечним балоном. Тоді у відділок зайшов військовий з милицями і представився співробітником ТЦК. Коли юнаки написали заяву, їх упродовж двох годин не випускали з приміщення. Згодом двом 19-річним хлопцям дозволили піти. Третього відпускати відмовилися, і дівчина вирішила поїхати разом з хлопцем, на що працівники військкомату погодилися.

Однак після того, як хлопця посадили у авто, дівчину не впустили до машини. Вона стала знімати усе, що відбувається. У цей момент до неї підбіг чоловік у військовій формі та побив її милицею. Як стверджує постраждала, у неї два розсічення на голові, численні синці по всьому тілу та забій правого м’яза плеча. Дівчина зняла побої у місцевій лікарні.

В Одеському ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту. Там зазначають, що у разі доведення провини їх працівників, їх притягнуть до відповідальності згідно з чинним законодавством. Також там додали, що засуджують будь-які прояви насильства та співпрацюють з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин.


Схожі новини

Коментарі