НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одеситу оголосили вирок за поширення та публічне використання комуністичної символіки

Одеситу оголосили вирок за поширення та публічне використання комуністичної символіки

Одесситу огласили приговор за распространение и публичное использование коммунистической символики
Читати grad.ua у  

Прокуратурою доведено, що обвинувачений, використовуючи власну сторінку в соціальній мережі, систематично поширював публікації, в яких містяться ознаки пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки.

Чоловік розміщував публікації із зображенням герба СРСР, державного прапора СРСР, серпа, молота та п'ятикутної зірки, портретів керівників комуністичного режиму.

У суді обвинувачений свою провину не визнав, у скоєному не розкаявся.

Вироком Київського районного суду міста Одеси обвинуваченого визнано винним в інкримінованому злочині та засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відповідно до ч. 1 ст. 71 КК України, за сукупністю вироків до призначеного покарання частково приєднано невідбуту частину покарання за вироком Київського районного суду м. Одеси від 27.01.2020 (за ч. 1 ст. 110 КК України) у вигляді 3 років та остаточно призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснювалося Управлінням СБУ в Одеській області. Повідомляє прес-служба Одеської обласної прокуратури.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: