НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Торгували боєприпасами: в Одесі затримали членів ОЗУ

Торгували боєприпасами: в Одесі затримали членів ОЗУ

Торговали боеприпасами: в Одессе задержали членов ОПГ
Читати grad.ua у  

Громадяни однієї з країн Закавказзя та Республіки Молдова «спеціалізувалися» на продажі зброї, гранат і патронів різного калібру, які незаконно вивозили із зони бойових дій. Під час відпрацювання оперативної інформації правоохоронці вийшли на чоловіка, який підшукував покупця на ручну осколкову гранату Ф-1. «Продавцем» виявився один з учасників злочинної групи, який відповідав безпосередньо за «маркетинг» нелегального арсеналу та пошук покупців на «чорному ринку».

В Одесі затримали організатора злочинної групи та трьох його спільників. Слідчі з'ясували та задокументували збут правопорушниками гранат F1 за 150 дол. і пістолета Макарова з магазином і 146 патронами на загальну суму 1300 доларів.

Упродовж кількох місяців оперативники стежили за правопорушниками, а потім затримали їх на місці злочину під час продажу постійному покупцеві трьох гранат. Із незаконного обігу вилучили весь проданий арсенал зброї, який направили на експертизу. Чотирьом зловмисникам повідомили про підозру. Кожному з них загрожує до 7-ми років позбавлення волі, повідомили у пресслужбі облполіції.

Оновлено

Відносно всіх учасників ОЗГ обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство поліцейські завершили та матеріали скерували до суду. Всім фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: