НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Продавав зброю та боєприпаси: чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі

Продавав зброю та боєприпаси: чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі

Продавал оружие и боеприпасы
Читати grad.ua у  

Поліцейські затримали торговця одразу після того, як він на вулиці Космонавтів в Одесі продав малознайомому містянину 10 корпусів ручних осколкових гранат різного типу, 9 запалів із маркуванням і без, два електродетонатори, автомат Калашникова з магазинами та понад кілограм тротилу і пластиду.

Слідчі разом із фахівцями управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області вилучили на місці події небезпечні предмети, які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні відносяться до категорії бойових припасів, вогнепальної зброї та вибухових речовин. Також правоохоронці вилучили у фігуранта 35 тисяч гривень, які він отримав від покупця, та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність.

Заборонений арсенал у 2022 році був нелегально привезений до Одеси з Харківської області, повідомили в поліції. Усе вилучене направлено на експертизу.

Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

Викрили правопорушника слідчі та оперативники Одеського районного управління поліції № 1 Головного управління Національної поліції в Одеській області.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: