НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одеській області затримали школярку за підозрою у вбивстві подруги

В Одеській області затримали школярку за підозрою у вбивстві подруги

В Одесской области задержали школьницу по подозрению в убийстве подруги
Читати grad.ua у  

Трагедія сталася в Ізмаїлі. На березі річки Дунай городянин, гуляючи з собакою, виявив згоріле тіло, про що одразу повідомив у поліцію. Було встановлено, що загибла 14-річна місцева жителька. На тілі потерпілої виявили кілька ножових поранень.

За результатами проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що потерпіла спустилася до річки з подругою з паралельного класу. Її розшукали в іншому кінці міста. Дівчина зізналася у скоєному. За її словами, вона була ображена на подругу нібито через те, що потерпіла постійно її обкрадала. З останнього нібито привласнила скарбничку з грошима. За це школярка вирішила їй помститися. Начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко, розповів:

Правопорушниця взяла простирадло, ніж, олію та сірники і покликала однокласницю на прогулянку до річки. Щоб жертва не бачила, що робитиме зловмисниця, остання сказала про нібито підготовлений для неї сюрприз. Далі попросила потерпілу сісти на простирадло, одягла їй на очі пов'язку та кілька разів ударила ножем. Попередньо, від одного з таких тілесних ушкоджень дівчина й загинула. Тіло потерпілої правопорушниця облила олією, підпалила та втекла, кинувши у вогонь ніж.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили правопорушниці про підозру у вбивстві. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Наразі підозрювана в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: