НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Двоє жителів Одеської області допомагали незаконно перейти кордон

Двоє жителів Одеської області допомагали незаконно перейти кордон

Двое жителей Одесской области помогали незаконно перейти границу
Читати grad.ua у  

Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків Роздільнянського району 37-го та 61-го року народження, у змові з невстановленими слідством особами, переховували військовозобов'язаних чоловіків у прикордонних населених пунктах та власними автівками доставляли ближче до кордону. І давали їм інструкції як обійти пункт пропуску.

Коштували послуги ділків 7000 доларів, які вони ділили між собою в різних частинах, залежно від відведеної кожному ролі в оборудках.

Наприкінці вересня фігуранти реалізовували схему переправлення чотирьох клієнтів. Одного зловмисника затримали на під'їзді з «клієнтами» до кордону, а другого вдома.

Під час проведення обшуків за місцями мешкання ділків і в приміщеннях, де вони переховували «клієнтів», як речові докази слідчі вилучили частину грошей, мобільні телефони з листуванням, а також автомобілі, якими користувалися підозрювані.

Згідно з чинним законодавством, чоловікам загрожує до дев'яти років ув'язнення. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді нічного домашнього арешту. Під час слідства ми будемо встановлювати повне коло осіб, причетних до злочинної схеми, а також громадян, які вже встигли скористатися їхніми послугами.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: