НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Директора одного з одеських коледжів звинувачують у корупції

Директора одного з одеських коледжів звинувачують у корупції

Директора одного из одесских профессиональных колледжей обвиняют в коррупции
Читати grad.ua у  

Поліцейські встановили, що 34-річна одеситка, яка ще у 2009 році була відрахована з коледжу, в якому отримувала освіту з обслуговування апаратури зв'язку та оргтехніки, звернулася до його директора з наміром відновити навчання. Але керівник установи висунув жінці умову, що за вирішення питання вона повинна заплатити йому 1000 доларів, більше того, пригрозив перешкодити відновленню у разі відмови.

За кілька днів чиновник отримав бажану «винагороду», але його затримали поліцейські. Гроші були вилучені як речові докази у справі.

Фігурант вже повідомив про підозру в отриманні посадовцем неправомірної вигоди. Злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Заходи щодо викриття правопорушника проводили слідчі відділу поліції №4 Одеського районного управління поліції №1 щодо оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР Нацполіції та під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: