НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одеській області квартирант зарубав сокирою господаря будинку, а тіло сховав

В Одеській області квартирант зарубав сокирою господаря будинку, а тіло сховав

В Одесской области квартирант зарубил топором хозяина дома, а тело спрятал
Читати grad.ua у  

Як з'ясували правоохоронці, увечері в будинку святкували день народження квартиранта. Під час застілля господар з іменинником вийшли на вулицю покурити і посварилися. Під час перепалки останній схопився за сокиру і кілька разів ударив 47-річного чоловіка по голові. Потім зловмисник накрив його ковдрою і пішов до інших гостей, а коли вони розійшлися, скинув тіло вбитого в колодязь, а сам утік.

Заступник начальника відділу комунікації ГУНП в Одеській області, Олександр Лебецький, розповів:

До поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що на подвір'ї будинку, де була на дні народження, побачила тіло якогось чоловіка, накрите килимом. Прибувши на місце, поліцейські обстежили територію домоволодіння та виявили в колодязі 47-річного мешканця будинку зі слідами насильницької смерті.

Оперативникам знадобилося три години, щоб встановити місцезнаходження 39-річного правопорушника, який переховувався в будинку знайомих. Чоловік зізнався, що старший товариш став повчати його, що і стало причиною конфлікту. Фігуранту повідомили про підозру, за умисне вбивство йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: