НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » 18-річний одесит пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації

18-річний одесит пограбував жінку, щоб уникнути мобілізації

18-летний одессит ограбил женщину, чтобы избежать мобилизации
Читати grad.ua у  

У Приморському районі міста на вулиці Леонтовича, молодий чоловік помітив жінку з гаманцем у руках, яка вийшла з магазину, і пішов за нею. Дочекавшись слушної нагоди, зловмисник вирвав з рук містянки портмоне та побіг у бік вулиці Канатної. А вже там сів на громадський транспорт і поїхав додому. Завдана громадянці майнова шкода склала майже 13 тис. грн.

45-річна потерпіла звернулася із заявою до поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника та розшукали його. 18-річний громадянин не заперечував своєї причетності до скоєного та зізнався, що гаманець разом із грішми, документами, навушниками та мобільним телефоном, що в ньому знаходилися, він викинув. Молодий чоловік пояснив свій вчинок: він розраховував на те, що із судимістю за кримінальний злочин у майбутньому уникне мобілізації.

Юнаку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: