НОВИНИ ГРАД » Новини » «Великоднє дерево Миру» за традицією прикрасили в центрі Одеси

«Великоднє дерево Миру» за традицією прикрасили в центрі Одеси

«Пасхальное дерево Мира» по традиции украсили в центре Одессы
Читати grad.ua у  

Напередодні Великодніх свят уже традиційно в установах освіти Одеси проходить благодійного марафону «До світлого дня – світлі вчинки», в рамках якого передбачена акція «Великоднє дерево Миру».

Цього року до 1 травня 2024 року представники Парламенту старшокласників міста Одеси, учні та вихованці закладів освіти виготовили безліч великодніх яєць і писанок у різних творчих техніках. Сьогодні хлопці прикрасили весняні дерева в самому центрі Одеси – у Міському саду.

Як написала у фейсбуці директорка Департаменту освіти і науки одеської міськради Олена Буйневич, в Одес традиція бере початок з 2016 року. Такі дерева вперше в місті з'явилися у дворі військового госпіталю. Пізніше улюбленою локацією для Великодніх дерев, крім дворів лікарень, став Міський сад. І народилася традиція - учні, педагоги, батьки, навіть найменші вихованці садочків виготовляють писанки, м'які іграшки, Парламент Старшокласників м. Одеси прикрашає, а містяни після Великодня знімають собі на пам'ять і на щастя дитячий сувенір.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: