НОВИНИ ГРАД » Новини » Двом військовим повідомили про підозру у вбивстві поліцейського та дезертирстві

Двом військовим повідомили про підозру у вбивстві поліцейського та дезертирстві

Двоим военным сообщили о подозрении в убийстве полицейского и дезертирстве
Читати grad.ua у  

Двом військовослужбовцям, яких підозрюють у нападі на двох поліціянтів на Вінниччині, оголосили підозри у вбивстві та замаху на життя поліцейських. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, підозрювані - двоє військових, батько й син, віком 52 та 26 років, уродженці Вінницької області. У Держбюро розслідувань кажуть, що вони самовільно покинули військову частину в Одеській області й викрали табельний пістолет, закріплений за одним з них.

Нагадаємо, 20 квітня вночі підозрювані під час перевірки автомобіля вбили одного поліцейського, поранили іншого та втекли з місця події. Пізніше правоохоронці знайшли на Вінниччині їхню машину та боєприпаси.

Згодом чоловіків затримали в селі Липецьке Подільського району Одещини, за інформацією Нацполіції вони планувати виїхати за кордон. Правоохоронці також знайшли зброю - імовірно, знаряддя вбивства та поранення поліцейських.

Зараз підозрюваним обирають запобіжний захід. Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: