НОВИНИ ГРАД » Новини » Остання магнітна буря березня накрила Землю: скільки вона триватиме

Остання магнітна буря березня накрила Землю: скільки вона триватиме

Последняя магнитная буря марта накрыла Землю: сколько она продлится
Читати grad.ua у  

Сьогодні другий день сонячної активності. Остання в цьому місяці магнітна буря триватиме до завтрашнього дня. 27 і 28 березня, збурення геомагнітного поля будуть сильними.

Магнітні бурі – це збурення геомагнітного поля нашої планети. Їх провокують потоки заряджених частинок, викинутих сонцем, що летять до нашої планети.

Фахівці зазначають, що спалах, який стався, є найпотужнішим за кілька років спалахом категорії X, одним із доволі великих у рамках застосовуваної нині класифікації. Повідомляє meteoagent.

Магнітні бурі здатні впливати на самопочуття метеочутливих людей. Також погіршення самопочуття можуть відчути люди похилого віку, вагітні та люди з хронічними захворюваннями. Метеозалежні можуть відчувати головні болі, запаморочення, нудоту, болі в суглобах, втому і безсоння. Можуть загостритися хронічні захворювання.

Медики стверджують, що самопочуття під час магнітних бур можна поліпшити.

Для цього насамперед потрібно намагатися дотримуватися режиму сну і давати організму достатньо часу для відпочинку. Також потрібно частіше бувати на свіжому повітрі. Не забувайте про регулярне провітрювання квартири, зокрема перед сном. Ще лікарі рекомендують пити більше води, а постаратися виключити зі свого раціону алкоголь і напої, що містять кофеїн. І навпаки додати сезонні фрукти та овочі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: