НОВИНИ ГРАД » Новини » Штормове попередження: вдень 12 березня в Одесі очікуються пориви вітру

Штормове попередження: вдень 12 березня в Одесі очікуються пориви вітру

Штормовое предупреждение: днем 12 марта в Одессе ожидаются порывы ветра
Читати grad.ua у  

В Одесі оголошено штормове попередження, очікуються пориви східного вітру 15-17 м/с. Про це повідомляє прес-служба мерії міста.

До 20 години вечора, 12 березня, в Одесі збережеться хмарна погода, вдень можливий дощ. Вітер східний, 9-14 м/с з поривами до 17 м/с. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до позначки +6 +8 градусів.

У міській раді вкотре наголошують:

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів і гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей і вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок і кабелів.

Людей попереджають, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою - через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їхнє дрейфування вздовж узбережжя. Цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: