НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі штормове попередження: вітер посилюється

В Одесі штормове попередження: вітер посилюється

В Одесі штормове попередження: вітер посилюється
Читати grad.ua у  

За інформацією гідрометцентру Чорного та Азовського морів сьогодні найближчими 2 годинами в Одесі та області очікуються пориви північного вітру до 18 м/с. Вітра погода збережеться до кінця дня, а також вночі та вранці 28 квітня.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до мешканців міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо осіб похилого віку, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Також через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якір, їх може прибити до берега.

У мерії звертають увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека перебування на узбережжі надто висока. Цілком ймовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: