НОВИНИ ГРАД » Новини » На Одещині ухилянт перевтілився у міфічного персонажа, щоб перетнути кордон

На Одещині ухилянт перевтілився у міфічного персонажа, щоб перетнути кордон

В Одесской области уклонист превратился в мифического персонажа, чтобы пересечь границу
Читати grad.ua у  

Цікавого «персонажа магічного світу» затримали днями прикордонники Білгород-Дністровського загону. 40-річний одесит чи то щоб злякати, або збити з пантелику прикордонників, перевтілився у міфічного героя - натягнув латексну маску та чорний плащ-мантію з каптуром. Він напевно сподівався, що такий стилізований вигляд допоможе йому бути непомітним.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Одесит часто приїздив на річку Турунчук, щоб порибалити, тому добре знав місцевість прикордоння. Тому і вирішив цим скористатися, щоб в обхід прикордонних нарядів пробратися в Молдову в районі села Троїцьке. До подорожі він готувався ретельно – взяв з собою термосумку, до неї поклав речовий мішок з необхідним приладдям: ніж, ліхтар, рукавиці. А щоб спостерігати чи немає поблизу прикордонників прихопив монокуляр.

Аби перетнути кордон, чоловік планував вплав подолати спочатку Турунчук, а потім – Дністер. Для того щоб не замерзнути від холоду та не потонути під час запливів, українець вдягнув гідрокостюм та взяв пустий тетрапрак, який у надутому вигляді допомагав би триматися на поверхні води.

Та «магічному зникненню» чоловіка завадили прикордонники. Тепер йому доведеться відповідати за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: