НОВИНИ ГРАД » Новини » Одесит оформив фіктивний шлюб для виїзду за кордон

Одесит оформив фіктивний шлюб для виїзду за кордон

Одесит оформив фіктивний шлюб для виїзду за кордон
Читати grad.ua у  

Щоб виїхати за кордон 32-річний одесит одружився з 56-річною жінкою, яка має інвалідність. У пункті пропуску «Староказаче» прикордонники Білгород-Дністровського під час прикордонного контролю правоохоронці запідозрили подружжя у нещирості відносин. Прикордонників збентежила велика різниця у віці між молодятами. Дружина старша за чоловіка на 24 роки. А дата одруження збігалася із днем «весільної» подорожі за кордон.

Правоохоронці з'ясували, що 32-річний громадянин України скористався оголошенням в інтернет-мережі про укладання фіктивного шлюбу з жінкою-інвалідом. Така послуга коштувала нареченому 8 000 гривень.

Молодий чоловік проживав в одному із сіл на Одещині, а жінка родом з Одеси. «Закохані» оформили шлюб в Одесі та одразу попрямували до кордону.

Потенційному втікачеві за додаткову винагороду навіть знайшли таксі у пункт пропуску та надали «доглядачку», яка мала все проконтролювати.
Проте такі дії для всіх учасників протиправної схеми завершилися невдало, їх передали представникам Національної поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: