НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі дрон влучив в багатоповерхівку: є загиблі й поранені

В Одесі дрон влучив в багатоповерхівку: є загиблі й поранені

В Одессе дрон попал в многоэтажку: есть погибшие и раненые
Читати grad.ua у  

У ніч на 2 березня російський ударний дрон, ймовірно «Shahed» влучив в Одесі у девʼятиповерхівку, обваливши один підїʼзд. Зруйновано 18 квартир. Як повідомили в Одеській ОВА, загинули двоє людей і ще вісім поранені.

Олег Кіпер зазначив що, серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості в лікарні. Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані, інші двоє - в стані середньої важкості. Лікарі роблять все можливе. Трьом людям, включаючи трирічну дитину, медична допомога надана на місці.

Вранці рятувальникам з-під завалів вдалося дістати чоловіка. На щастя, живий. В момент влучання ворожого дрону він, попередньо, перебував у підвалі. Чоловік у свідомості, нині його оглядають медики.

Пошуково-рятувальна операція триває. Під завалами можуть перебувати люди. За даними Нацполіції, відомо про 7 мешканців будинку, з якими немає зв'язку.

Як повідомили у мерії, на місці працює оперативний штаб, розгорнуті пункти обігріву. Працюють психологи. Комунальники всю ніч вивозили будівельне сміття, розчищаючи території для роботи рятувальників.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: