НОВИНИ ГРАД » Новини » Мисливці за «шахедами»»: в Одесі презентували марку, присвячену прикордонникам

Мисливці за «шахедами»»: в Одесі презентували марку, присвячену прикордонникам

Охотники за «шахедами»»: в Одессе представили марку, посвященную пограничникам
Читати grad.ua у  

В Одесі 24 лютого, у другу річницю повномасштабного вторгнення, було випущено власну поштову марку «Мисливці за «шахедами»», присвячену прикордонникам Півдня. Випуск поштового блоку відбувся за ініціативи прикордонників Одеського загону, відомого одеського фотохудожника Бориса Бухмана, та Укрпошти.

Повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Марку «Мисливці за «шахедами»» охоронці кордону презентували на відкритті фотовиставки Бориса Бухмана «731 день та 8 років війни». На цьому ж заході було погашено ще одну марку під назвою «Одеський морвокзал».

У Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України зазначили:

На поштових марках відтворено образи вартових Півдня, які символізують незламність українського війська, яке два роки поспіль захищає наше українське небо від сумнозвісних «шахедів». За кожною знищеною ціллю – злагоджена та професійна робота воїнів-прикордонників. Вони завжди стоять обличчям до небезпеки, випромінюючи стійкість, мужність, незламність, силу та міць, а також безумовну віру та впевненість у перемогу. На їхньому рахунку - 76 знищених дронів-камікадзе на Півдні України. Вони - ті, хто захищає наше небо, наших дітей та гідне майбутнє нашої країни!

Після погашення марок усі відвідувачі оглянули експозицію світлин Бориса Бухмана, зроблених митцем під час повномасштабного вторгнення. На фото закарбовано в історії подвиги прикордонників та усіх захисників України, а також сумні миті із життя людей, які постраждали від дій цинічного ворога.

Марки надійдуть у продаж у поштовому наборі: з конвертами та картками. Кошти, отримані з їх продажу, будуть спрямовані на потреби захисників України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: