НОВИНИ ГРАД » Новини » Інфоксводоканал відключатиме воду боржникам

Інфоксводоканал відключатиме воду боржникам

Инфоксводоканал будет отключать воду должникам
Читати grad.ua у  

Одесити за надані послуги водопостачання та водовідведення заборгували «Інфоксводоканалу» майже півмільярда гривень. Як заявили у пресслужбі підприємства - ці гроші могли б піти на сплату боргів за електроенергію, на заміну труб або купівлю нового обладнання.

В «Інфоксводоканалі» сподіваються, що їм не доведеться блокувати картки і відключати послуги десяткам тисяч боржників. Компанія готова в разі фінансових складнощів оформити реструктуризацію боргу. Для швидкої та безпечної оплати запроваджено всі сучасні сервіси дистанційного обслуговування. На сайті підприємства можна оплатити воду в один клік без реєстрації та комісій, карткою будь-якого банку.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 29 грудня 2023 року скасував заборону на припинення надання житлово-комунальних послуг боржникам, нарахування та стягнення штрафів, пені.

Відповідні обмеження було запроваджено ще в березні 2022 року, але відтепер постачальники комунальних послуг мають право не тільки подавати до суду, а й відключати боржникам послуги водопостачання та водовідведення. Виняток становлять території, на яких тривають бойові дії та тимчасово окуповані території.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: