НОВИНИ ГРАД » Новини » Мешканців Одещини попереджають про погіршення погодних умов

Мешканців Одещини попереджають про погіршення погодних умов

Жителей Одесской области предупреждают об ухудшении погодных условий
Читати grad.ua у  

З 7 по 9 січня в Одеській області очікуються складні погодні умови Про це інформує Український гідрометеорологічний центр.

За прогнозами синоптиків, в області очікується дощ з переходом у сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, значне зниження температури повітря, сильні пориви вітру.

Зазначимо, що такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи комунальних служб та автотранспорту.

Правоохоронці закликають водіїв та пішоходів взяти до уваги даний прогноз і вжити заходів безпеки: за поганих погодних умов не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів перевіряйте стан вашого транспортного засобу та запас палива.

Якщо ви все ж таки вирушили у дорогу під час ожеледиці, дотримуйтеся безпечної дистанції, швидкісного режиму, гальмуйте заздалегідь, утримуйтеся від одночасного гальмування та різкого обертання керма, різких рухів педалями, швидких гальмувань чи прискорень. Через будь-який різкий маневр транспортний засіб може занести. Також не варто паркувати автівки поблизу високих та старих дерев.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: