НОВИНИ ГРАД » Новини » На 9 пунктах пропуску в Одеській області модернізують КПП

На 9 пунктах пропуску в Одеській області модернізують КПП

На 9 пунктах пропуска в Одесской области модернизируют КПП
Читати grad.ua у  

В Одеській області на 9 пунктах пропуску, які перебувають на балансі Служби відновлення, тривають роботи з поліпшення їх стану в рамках робіт з поточного ремонту. Повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Наразі розпочато встановлення модульних санітарних вузлів, на таких пунктах-пропуску з Молдовою, як КПП «Виноградівка – Вулкенєшти», «Долинське – Чишмікіой», «Нові Трояни - Чадир-Лунга», «Малоярославець 1 - Чадир-Лунга», «Серпневе 1 - Басараб'яска», «Лісне – Сеіць».

Окрім цього виконуються роботи з влаштування огродження, ремонтуємо дорожнє покриття та виконуємо заходи з благоустрою території контрольно-пропускних пунктів.

На 3 інших КПП («Рені – Джурджулешти», «Табаки – Мирне», «Старокозаче – Тудора») виконується ремонт та відновлення роботи громадських вбиралень, ремонт приміщень в адміністративній будівлі, ремонт дорожнього покриття, роботи з благоустрою території, та роботи з оновлення системи зовнішнього освітлення.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області зазначили:

Забезпечення належного експлуатаційного стану контрольно-пропускних пунктів вкрай важливе, особливо для воюючої країни - це покращить транспортне сполучення з союзними країнами, адже наразі саме через автошляхи проходить більшість експорту та імпорту, та поліпшить умови, для працівників КПП та населення, яке перетинає кордон.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: