НОВИНИ ГРАД » Новини » Останній тиждень року, що минає, в Одесі буде теплим

Останній тиждень року, що минає, в Одесі буде теплим

Последняя неделя уходящего года в Одессе будет теплой
Читати grad.ua у  

На Одещині Новий рік пройде без снігу, повідомляють синоптики Гідрометцентру Чорного та Азовського морів. І тільки в Новорічну ніч плюсова температура знизиться до нуля.

Юлія Султан, синоптик відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Чорного та Азовського морів:

Через те, що повітряні маси в наш регіон надходять із західної Європи і країн Балканського півострова, то за подібної форми атмосферної циркуляції в зимовий період зазвичай спостерігається значне перевищення температурного фону, що перевищує кліматичну норму. 29 грудня по м. Одеса та одеській області очікується хмарна погода з проясненнями. Без опадів. По області вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер вночі південно-західний, 7-12 м/с, вдень змінних напрямків, 3-8 м/с. Температурний фон вночі по Одесі 1-3° тепла, вдень 7-9° тепла.

Значних опадів найближчими днями жителям регіону можна не очікувати. Однак удень 1 січня прогнозується поширення впливу Балтійського циклону на територію України, розповіла Юлія Султан.

30-31 грудня Мінлива хмарність. Без опадів. 30 грудня вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 31 грудня північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 7-12° тепла. 

У первіх числах 2024 року в Одеському регіоні температура вночі коливатиметься від 1-го градуса морозу до 4° тепла, а вдень повітря прогріється до 7-12° тепла. А загалом за словами метеорологів: цієї зими нам варто очікувати на температурні гойдалки з різкими змінами температури повітря.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: