НОВИНИ ГРАД » Новини » Масована ворожа атака в Святвечір: наслідки для Одеської області

Масована ворожа атака в Святвечір: наслідки для Одеської області

Массированная вражеская атака в Сочельник: последствия для Одесской области
Читати grad.ua у  

В Святвечір, 24 грудня, ворог масовано атакував південні регіони. Спершу тактична авіація випустила ракети Х-59 в напрямку Кропивницького і Х-31П в напрямку Чорноморська на Одещині. Підрозділи протиповітряної оборони відпрацювали відмінно – обидві ракети знищено.

Про це повідомляють Сили оборони Півдня.

Зазначається, що потім понад шість з половиною годин вирувала дронова атака. У напруженій бойовій роботі силами протиповітряної оборони знищено 2️2 ударних БпЛА типу «Shahed» 17 з них на Одещині.

Ворожі дрони, випущені з тимчасово окупованого Криму заходили на удар з різних напрямків, намагаючись виснажити нашу протиповітряну оборону та уразити якомога більше об’єктів. В пріоритеті ворога залишається припортова інфраструктура та інші важливі для існування регіону об’єкти.

Військові повідомили, що уламками збитого БпЛА спричинено пошкодження технічних приміщень у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття пошкоджено недіючу адмінбудівлю та складське приміщення законсервованого об’єкту, пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: