НОВИНИ ГРАД » Новини » Мобільний центр зайнятості розпочав роботу в Одеській області

Мобільний центр зайнятості розпочав роботу в Одеській області

Мобильный центр занятости начал работу в Одесской области
Читати grad.ua у  

Новий формат надання послуг започаткувала служба зайнятості в Одеській області. Так званий «Мобільний центр зайнятості» виїхав з Одеси на новому спеціальному транспорті. І протягом двох днів представники всіх підрозділів Одеського обласного центру під керівництвом директора консультували населення, проводили семінари, презентації, предметні зустрічі з роботодавцями у найвіддаленішому куточку регіону.

Зеленогірська територіальна громада розташована в Подільському, колишньому Любашівському, районі. Налічує близько шести тисяч осіб. У ній офіційно зареєстровано 90 безробітних.

Тим, хто шукав роботу, були запропоновані вакансії, які є в цій територіальній громаді або іншому населеному пункті, зокрема й по Одеській області загалом - на тих підприємствах, де надають житло.

Мобільний центр зайнятості в Зеленогірській громаді також провів тренінг у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» та презентацію навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» для випускників місцевого ліцею.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: