НОВИНИ ГРАД » Новини » На вулиці Паустовського вітром знесло 100-метрову трубу котельні

На вулиці Паустовського вітром знесло 100-метрову трубу котельні

На вулиці Паустовського вітром знесло 100-метрову трубу котельні
Читати grad.ua у  

В Одесі вчора увечері внаслідок штормового вітру впала стометрова труба однієї з районних котелень великої потужності. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Без тепла залишилася частина мешканців Пересипського району. Уламки труби зруйнували будівлю котельні.

У мерії зазначили, вранці фахівці мають оцінити масштаб пошкоджень і відпрацювати план робіт, щоб котельня якнайшвидше почала функціонувати.

Раніше КП «Теплопостачання міста Одеси» повідомило, що змушене тимчасово припиняти роботу великих районних котелень у зв'язку з перепадами напруги електроенергії та ймовірністю повного припинення електропостачання з метою запобігання подальшим аварійним ситуаціям та збереженню стійкого функціонування обладнання.

Крім того, напередодні ввечері в деяких районах Одеси через відключення світла зникла і вода. Саме через стрибки напруги і відключення електроенергії насосне обладнання вимикається кожні десять хвилин та не може працювати стабільно, повідомили у водоканалі.

Оновлено

З'явилися денні фото зруйнованої 100-метрової труби на Паустовського. Труба, що вибухнула, пошкодила будівлю самої котельні. Поки немає інформації, коли вона відновить роботу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: