НОВИНИ ГРАД » Новини » До Одеси прибув мобільний клас безпеки

До Одеси прибув мобільний клас безпеки

До Одеси прибув мобільний клас безпеки
Читати grad.ua у  

До Головного управління ДСНС в Одеській області прибув мобільний клас безпеки - автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. Повідомляє пресслужба ДСНС.

У комплекті йде смуга перешкод, де дітки зможуть потренуватись ліквідовувати пожежу, в’язати рятувальні вузли та просто цікаво та весело провести час. Незабаром цей пересувний безпековий простір буде функціонувати у нашому регіоні та сприятиме обізнаності наших дітей,- додали у пресслужбі.

Як розповіли у Національній поліції України,у пересувному класі поліцейські разом із рятувальниками розповідатимуть дітям про мінно-вибухові предмети, правила поведінки на воді, на вулиці, правила дорожнього руху, говоритимуть про кібербезпеку, застерігатимуть від булінгу та домашнього насильства.

У машинах є інформаційні брошурки, фотозона. Як дошкільнята, так і старшокласники зможуть приміряти форму поліції та ДСНС. Навчання відбуватиметься в ігровій формі, воно доступне й для дітей з особливими освітніми потребами.

Зазначається, що мобільні класи безпеки мають допомогти працювати з дітьми навіть у найвіддаленіших куточках України, аби застерегти їх від небезпек.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: