НОВИНИ ГРАД » Новини » В Україні збільшилася кількість ДТП за участю дітей

В Україні збільшилася кількість ДТП за участю дітей

В Україні більшає ДТП за участю дітей
Читати grad.ua у  

За вісім місяців 2023-го, порівнюючи з аналогічним періодом 2021 року, в Україні сталося на 7% більше аварій, в яких травмувалися або загинули діти — більше 2,6 тис. Загалом з січня по серпень поточного року в таких дорожньо-транспортних пригодах 116 дітей загинуло та більше 3 тисяч отримали травми.

Про це свідчить аналітика сайту Опендатабот.

На південі Одещина у лідерах за кількістю дорожньо-транспортних пригод із загиблими або постраждалими дітьми. В нашій області зафіксовано 171 такий інцидент, що становить четвертий найвищий показник в країні.

Протягом останніх трьох років незмінним лідером по країні за кількістю ДТП з загиблими та/або травмованими, скоєними за участю дітей, залишається Львівщина. За 8 місяців там сталося 275 таких ДТП — на 12% більше до відповідного періоду 2021 року.

Це 10% від загальної кількості таких ДТП по Україні. Друге та третє місце посідають Дніпропетровщина (208) та Київщина (198).

Також варто зазначити, що в цьому році, за даними аналітиків, суттєво збільшилася кількість ДТП з загиблими і травмованими, які трапилися саме з вини дітей — 433 таких інцидентів за вісім місяців.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: