НОВИНИ ГРАД » Новини » Польща почала екстрадувати громадян України на родину

Польща почала екстрадувати громадян України на родину

Польща почала екстрадувати громадян України на родину
Читати grad.ua у  

Польшу та інші країни ЄС можуть бути переповнені українськими запрошеннями про екстрадицію чоловіків, які покинули свою сторінку завдяки зяткам.

Польща вже передає Урядує Україну деяких громадян, які користуються незаконним вивозом чоловіків-чоловіків за кордон, пише «Українська правда» з посиланням на польське видання Rzeczpospolita.

Рішення об екстрадиції приймає суд. Згідно з інформацією, отриманою виданням від Погланичної служби, Польща в сооОТветствии з угодою з Україною вже висилає громадян країни, які в незаконній переправці нелегальних іммігрантів в Європі.

Стаття в Rzeczpospolita присвячена можливому видаче українських чоловіків, які покинули країну за взятком.

«Для того, щоб вернути таких людей в країну, Україна повинна видати міжнародний об’єднаний акт про народження кожного з них», – йдеться в матеріалі.

Представник головного управління поліції, інспектор Маріуш Чарка пояснив інструкцію

Якщо ми вирішили використовувати такий інострант, наприклад, для звичайної перевірки на дорозі, наша система KSIP (Інформаційна система Національної поліції) покаже, що це особа, яке слідує прокуратурі з України, тому що там є дані Інтерпола. Ми задерживаем еслие лицо и сообщаем в прокуратуре. Польський суд вирішує, буде чи він екстрадований.

У даній пограничній службі Польщі, з 24 лютого минулого року по 31 серпня введені громадяни України у віці 18-60 років, виїхало майже 2,8 мільйона українців.

80 000 українців призивного віку в'їхали в Польщу після 24 лютого 2022 року», – пише видання.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: