НОВИНИ ГРАД » Новини » Ремонтні роботи в центрі Одеси змінили схему руху автотранспорту

Ремонтні роботи в центрі Одеси змінили схему руху автотранспорту

Ремонтні роботи в центрі Одеси змінили схему руху автотранспорту
Читати grad.ua у  

На перехресті вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської тимчасово заборонено рух автотранспорту.

З 4 серпня до 20 жовтня 2023 року, або до завершення робіт, вносяться зміни тимчасового характеру до схем руху міського громадського транспорту:

Автобусного маршруту № 214:

  • у напрямку руху до Свято-Іверського монастиря - від вул. Старопортофранківській на вул. М. Арнаутська, вул. Преображенська, вул. Пантелеймонівську та далі за маршрутом;
  • у напрямку руху до вул. Нежданової – від вул. Пантелеймонівській на вул. Преображенська, вул. Велика Арнаутська, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутом.

Автобусного маршруту № 171:

  • у напрямку руху до 6-го км Овідіопольської дороги – від вул. Пантелеймонівській на вул. Преображенська, вул. Велика Арнаутська, вул. Мечнікова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;
  • у напрямку руху до залізничного вокзалу – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутська, вул. Преображенська, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом.

Автобусних маршрутів №№ 240, 250:

  • у напрямку руху до сел. Котовського – від пров. Книжкового на вул. Преображенська, вул. Велика Арнаутська, вул. Старопортофранківську і далі маршрутами.

Автобусного маршруту № 115:

  • у напрямку руху до пл. 10 квітня – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутська, вул. Преображенська, вул. Пантелеймонівську та далі за маршрутом;
  • у напрямку руху до сел. Цукрове – від вул. Пантелеймонівській на вул. Преображенська, вул. Арнаутська, вул. Мечнікова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом.

Про що повідомляє Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: