НОВИНИ ГРАД » Новини » На завтра в Одесі та області оголошено штормове попередження

На завтра в Одесі та області оголошено штормове попередження

На завтра в Одесі та області оголошено штормове попередження
Читати grad.ua у  

Вдень 3 червня в Одесі та області очікується гроза, місцями під час грози шквал, 15-18 м/с. Про це повідомили у прес-службі міськради.

Мерія Одеси, у зв'язку з погіршенням погодних умов, звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач.

Також через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. У зв'язку з цим одеситам та гостям регіону нагадують, що перебувати в пляжній зоні не безпечно. У разі виявлення морської міни або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

За інформацією гідрометцентр Чорного та Азовського морів 3 червня погода в Одесі буде хмарною з проясненнями. Уночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північний, 9-14 м/с, удень під час грози шквал 15-18 м/с. Температура вночі 16-18°, вдень 21-23°С. Температура морської води 21-22°С.

4-5 червня утримається хмарна погода з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі 8-13°, вдень 20-25°С.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: