НОВИНИ ГРАД » Новини » Рішення Нафтогазу витратити 4 мільйони гривень на сувеніри розлютило українців

Рішення Нафтогазу витратити 4 мільйони гривень на сувеніри розлютило українців

Рішення Нафтогазу витратити 4 мільйони гривень на сувеніри розлютило українців
Читати grad.ua у  

Звістка про те, що один із підрозділів Нафтогазу – «Шебелинкагазвидобування» планує витратити на свята та сувеніри 4 мільйони гривень у буквальному сенсі розлютило українців. Своє обурення люди масово висловлюють у соціальних мережах.

Суть історії: Газопромислове управління «Шебелінкагазвидобування», що входить до структури групи НАК «Нафтогаз України», оголосило закупівлю брендованої сувенірної продукції для заходів різного рівня публічності в громадах на суму 2,04 млн грн. Про це повідомив Харківський антикорупційний центр із посиланням на дані ProZorro.

Також підприємство планує укласти договір на 2,05 млн грн із ФОП Купрійчук Тетяна Василівна про проведення презентацій та свят на території громад.

Серед брендованих продуктів: 200 парасольок, 200 кепок, 200 павербанків, 150 еко-сумок, 300 рюкзаків, 70 флешок, 500 фляг для води, 150 термосів з чохлом, 100 пледів з індивідуальним дизайном тощо.

«Без усього цього ймовірно газ добуватись не буде» - вразлять користувачі соцмереж. З'ясувалося, що серед придбань запланованих «Шебелинкагазвидобування» є ще й смартфон за 56 500 гривень. Без нього, очевидно, газ також видобути буде не можна.

При цьому наприкінці квітня стало відомо, що у фінансовому плані на поточний рік НАК "Нафтогаз" було закладено 327 мільярдів гривень, які компанія планувала одержати з держбюджету, мотивуючи це необхідністю компенсувати пільгові тарифи для населення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: