НОВИНИ ГРАД » Новини » День відкритих дверей у Міськсвітлі (фоторепортаж)
День відкритих дверей у Міськсвітлі (фоторепортаж)
Читати grad.ua у  

Сьогодні у Комунальному підприємстві «Одесміськсвітло» відбувся День відкритих дверей. Ознайомитись з роботою підприємства прийшли викладачі та студенти Національного університету Одеська політехніка, члени сімей співробітників підприємства та всі охочі.

Захід став унікальною можливістю дізнатися про роботу «зсередини». У ролі гостинного господаря виступив директор Комунального підприємства «Одесміськсвітло» - Олександр Прокопець.

Почалася зустріч із безпеки, а саме – проходження інструктажу щодо безпечного знаходження на території. Гості з цікавістю знайомилися з процесом роботи диспетчерської служби, електролабораторії, низки виробничих служб.

Фахівці розповіли про те, як ремонтують світильники, готують кронштейни та інше обладнання до встановлення, щоб наше місто було світлішим. Одна з електротехнічних бригад підприємства продемонструвала майстер-клас своєї роботи. А можливість побути у спецавтомобілі, викликала захоплення та дала відчути себе членом бригади. Малюки особливо охоче окупував спецтехніку.

Завершилася екскурсія приємними частуваннями, де за чаєм зі смачною випічкою гості могли обмінятися враженнями.


Схожі новини

Коментарі