НОВИНИ ГРАД » Новини » На півдні Одещини затримано коригувальника ударів дронів-камікадзе

На півдні Одещини затримано коригувальника ударів дронів-камікадзе

На півдні Одещини затримано коригувальника ударів дронів-камікадзе
Читати grad.ua у  

СБУ затримала російського агента, який «наводив» удари дронів та крилатих ракет по об’єктам інфраструктури. Чоловіка звинувачують у держзраді.

Як повідомляють в прес-службі СБУ, підозрюваний передавав окупантам розвіддані через анонімний Телеграм-канал, у вигляді «фотозвіту» та позначок на електронній карті з детальним описом «спостережень». Він збирав і передавав дані про місця дислокації особового складу і військової техніки підрозділів ЗСУ та тероборони, точні координати блокпостів, фортифікаційних споруд та ППО на півдні Одеської області. Крім цього, він встановлював точні координати об’єктів сфери тепло- та енергопостачання.

Чоловіка затримали під час чергової передачі розвідданих. Під час затримання у нього вилучили мобільні телефони, ноутбук та 2 корпуси із запалами від гранат Ф-1. За даними слідства, зрадником виявився мешканець міста Рені, якого завербували спецслужби РФ після початку повномасштабного вторгнення.

Чоловіка затримали під час чергової передачі розвідданих. За даними слідства, зрадником виявився мешканець міста Рені, якого завербували спецслужби РФ після початку повномасштабного вторгнення. 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: