НОВИНИ ГРАД » Новини » Гуманітарний напрям Нової пошти
Гуманітарний напрям Нової пошти
Читати grad.ua у  

Українська економіка – півроку на військових рейках. Компанії інтенсивно працюють на бізнес-фронті, паралельно допомагаючи волонтерам. Так, Нова пошта до останнього працювала на територіях, які зараз перебувають у тимчасовій окупації. Нині особливу увагу приділяють допомозі благодійним фондам.

Андрій Григоров, керівник гуманітарного напряму Нової пошти:

Ми збільшили об’єми допомоги на теренах усієї країни. Якщо до початку війни у нас було 82 учасника, то зараз їх уже налічують 310. Це означає, що 310 благодійних фондів та волонтерських організацій мають змогу доставляти свою допомогу за рахунок Нової пошти по теренах країни.

Гуманітарний напрям Нової пошти в Одесі значно допомагає в роботі одному з найбільших благодійних фондів регіону – «Корпорації монстрів».

Катерина Ножевнікова, директор благодійного фонду «Корпорація монстрів»:

Це великі посилки, об'ємні, матусям та дітям потрібно передавати і памперси та дитяче харчування та речі, коли почався рух переселенців. Вони їдуть без речей і їм звичайно потрібно допомагати і все це звичайно пов'язане з Новою поштою. Наші обсяги посилок збільшилися, мабуть, у десятки разів.

Гуманітарний напрям Нової пошти реалізує одразу кілька програм, для тих, хто відправляє допомогу постійно і для тих, хто разово. У кожному з випадків – доєднатись просто.

Андрій Григоров, керівник гуманітарного напряму Нової пошти:

Щоб відправляти гуманітарні вантажі за рахунок Нової пошти вам потрібно знайти наш сайт в інтернеті та подати відповідну заявку.

З початку повномасштабної війни в Україні завдяки гуманітарному напряму роботи Нової пошти доставлено понад 15 тон вантажів. А кількість учасників ініціативи збільшується з кожним днем.


Схожі новини

Коментарі

  1. Гость
    5 вересня 2022 14:01

    Вогонь!!!