НОВИНИ ГРАД » Новини » Муніципалітет Одеси планує завершити відновлювальні роботи ЖК «Тірас» найближчим часом
Муніципалітет Одеси планує завершити відновлювальні роботи ЖК «Тірас» найближчим часом
Читати grad.ua у  

Перед вихідними у житловому комплексі «Тірас», який постраждав 23-го квітня від ракетного удару, відбулася спільна акція міської влади та «Червоного хреста». Мешканцям постраждалої секції вручили сертифікати на побутову техніку.

Дмитро Рябов жив на третьому поверсі тієї секції, куди якраз і потрапила російська ракета. Чоловік розповідає, що від квартири після прильоту не лишилося ні стін, ні стелі, ні підлоги. Каже, що цей сертифікат допоможе під час майбутнього облаштування житла – коли будівлю відновлять.

Депутат міськради Дмитро Танцюра наголошує, що досвід Одеси – вирішувати всі нагальні питання спільними зусиллями городян та влади – сьогодні допомагає досягти суттєвих результатів і у вирішенні у тому числі всеукраїнських проблем. Адже робота з надання всебічної допомоги переселенцям та функціонування служб та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста, – не зупиняється ні на хвилину.

Відновлювальні роботи в ЖК «Тірас» мають масштабний характер. Великі роботи будуть завершені протягом місяця.

Після завершення глобальних відновлювальних робіт, мешканці зможуть розпочати ремонт своїх квартир. І тут так само одесити не залишаться віч-на-віч зі своїми проблемами - кажуть чиновники.

Нагадаємо, що ЖК «Тірас» став фактично першим житловим об'єктом в Одесі, який постраждав від російського обстрілу. Внаслідок удару напередодні Великодня загинули семеро людей, ще 18 отримали поранення.


Схожі новини

Коментарі