НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одеському зоопарку одужує щеня єнотовидного собаки

В Одеському зоопарку одужує щеня єнотовидного собаки

В Одеському зоопарку одужує щеня єнотовидного собаки
Читати grad.ua у  

Щеня єнотовидного собаки, якого співробітники ДСНС визволили з пастки в Біляївці 3 серпня і привезли до зоопарку у важкому стані, почало подавати надію. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів директор Одеського зоопарку Ігор Бєляков.

Зараз єнотовидний собака вже рухається і встає на ноги. Він почав їсти та кусатися. Це хлопчик, якому не більше шести місяців. Якщо він виживе і повністю видужає – зможе повернутися в дику природу. Фахівці зоопарку тримають ситуацію під цілодобовим контролем та роблять усе можливе для одужання звірка.

Нагадаємо, минулого тижня співробітники ДСНС врятували маленького єнотовидного собаку і передали його до одеського зоопарку. Тварина намагалася непомітно потрапити на територію бази відпочинку у Біляївці. Але єнот, за інформацією рятувальників, не розрахував своїх «габаритів» і застряг у дерев'яному паркані, пробувши там кілька днів. Пожежники оперативно прибули на річку Курудорова та визволили бідолаху з пастки. Пізніше тварину передали фахівцям міського зоопарку, які вже провели огляд, зробили необхідні щеплення та виділили звірятку новий будинок.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: