НОВИНИ ГРАД » Новини » Реанімобіль з італійської Верони передали до Одеської області
Реанімобіль з італійської Верони передали до Одеської області
Читати grad.ua у  

Бородінська територіальна громада є однією із найбільших в Одеському регіоні. До її складу входять понад 30 населених пунктів. 28-го липня, у День Української Державності, у рамках громадської ініціативи «Aid 4 Ukraine» громаді передали автомобіль швидкої допомоги.

Міжнародний проект «Aid 4 Ukraine» створили в Одесі представники різних професій на початку війни. Головне завдання – допомога військовим та правоохоронцям, які беруть участь у повномасштабній війні з Росією.

Один із основних напрямків діяльності волонтерів – доставка в Україну машин швидкої допомоги з італійської Верони. Реанімобіль Бородінської громади – вже п'ятий із переданих медустановам та українським захисникам за час війни.

«Aid 4 Ukraine» зосередили свою діяльність на збереженні життя та здоров'я тих, хто вже шостий місяць захищає Україну від російських окупантів.
Волонтери організовують курси першої домедичної допомоги, а також передають військовим та правоохоронцям індивідуальні аптечки.

Передача автомобіля швидкої допомоги Бородінській територіальній громаді збіглася з відкриттям поліцейської станції. У рамках проекту «Aid 4 Ukraine» поліцейські також отримали індивідуальні аптечки.

Протягом найближчих місяців до Одеси прибудуть ще 5 автомобілів швидкої допомоги, призначених для українських захисників. Головне завдання проекту – підвищення рівня виживання українців та тих, хто ризикує своїм життям, захищаючи нашу країну.


Схожі новини

Коментарі