НОВИНИ ГРАД » Новини » Чому Айфон 13 досі користується популярністю серед користувачів
Почему Айфон 13 до сих пор пользуется популярностью среди пользователей
Читати grad.ua у  

Компанія iPhone випустила 13 модель смартфона ще в 2021 році, при цьому він досі затребуваний на сучасному ринку. Після цієї моделі вже були випущені Айфон 14 та 15, а сьогодні любителі яблучних новинок очікують на вихід Айфон 16. Тринадцяту модель смартфона можна придбати в офіційних магазинах, а також техніку колишнього вживання – на вторинному ринку.

Користувачі смартфонів Apple визнали Айфон 13 у 2024 році найкращою моделлю середнього бюджету. Зовнішній вигляд гаджета відрізняється від нових моделей наявністю «чубчика» – спеціального вирізу для камери, розміщеного на дисплеї. Для цієї моделі можна придбати будь-які аксесуари – чохол на iPhone 13, блоки живлення, дротові навушники, сумісні з попередніми моделями. А для нових моделей слід придбати аксесуари нового покоління.

Слід зазначити, що iPhone 13 за деякими характеристиками поступається сучасним моделям, хоча відмінності функціоналу не критичні. Експерти заявляють, що оновлення iOS на цю модель виходитимуть до 2027 року, тому є ще запас часу для комфортного використання гаджета.

Скільки зараз коштує Айфон 13

Новий Айфон 13 можна купити в магазинах техніки за ціною від 29,5 тис. грн. до 35 тис. Грн. Вартість гаджета в офіційних дилерів зараз 33 тис. грн. Продавці пропонують у магазинах відновлені та знижені в ціні смартфони, які коштуватимуть значно менше – в межах від 22 тис. грн. до 24 тис. грн.

Якщо ви шукаєте більш бюджетний варіант покупки Айфон 13, можна пошукати б/в смартфони - від першого власника або на спеціалізованому сайті. При покупці Айфон 13 з рук слід перед покупкою перевірити смартфон та переконатися у його справності. Перевірені телефони можна купити на спеціальних сайтах.

бу iPhone-13

Ціни на підтримані телефони залежать від стану та наявності несправностей. Слід звернути увагу на те, що смартфони можуть з часом гірше функціонувати. Тому краще віддати перевагу новій техніці, яка справно працюватиме.

Секрет успіху iPhone 13

Основний секрет популярності iPhone 13 – це поєднання технічних переваг та прийнятної вартості. Для тих, хто не женеться за новинками – це чудовий варіант якісної та перевіреної техніки.

Основними перевагами моделі є:

  1. Приємний та лаконічний дизайн.
  2. Великий вибір кольорової гами.
  3. Надійний та енергоефективний процесор.
  4. Просте та звичне управління.
  5. Сумісність із аксесуарами більш старих моделей.

Компанія пропонує 6 варіантів кольорів Айфон 13 – чорний, білий, синій, рожевий, червоний та зелений. Ця модель зберегла звичне керування пристроєм – перехід на режим «Без звуку» знаходиться у звичному місці, стандартне розблокування та керування гучністю. Перевагою моделі виступає високий рівень енергоефективності та економічність заряду батареї.


Схожі новини

Коментарі