НОВИНИ ГРАД » Статті » Чи варто купувати Айфон яскравого кольору: 5 аргументів за

Чи варто купувати Айфон яскравого кольору: 5 аргументів за

Читати grad.ua у  

За кольором смартфона можна судити про власника. Чорні та білі Apple iPhone віддають перевагу консервативним любителям класики. Золоті та сріблясті обирають естети. Пристрої яскравих корпусах дозволяють виділятися з натовпу, оскільки привертають увагу.

У кольорових моделей багато переваг. Насамперед — ексклюзивність. Забарвлення Apple відомі і рідко зустрічаються в інших виробників.

Великий вибір

Незвичайні позиції є у ​​всіх серіях. При цьому з кожною новою лінійкою асортименти кольорів змінюється: іноді повністю, іноді — незначно. Навіть сучасні версії, які славляться стриманим дизайном, доступні в екстраординарних тонах. Наприклад, iPhone 15 Pro та Pro Max представлені у чотирьох титанових відтінках. Black та White – базові, а Natural Titanium та Blue – нестандартні. Приємний металевий відлив завжди виглядає дорого і модно.

  • Яскраво-жовтий смартфон можна знайти у чотирнадцятій серії, а світлий перламутрово-пшеничний – у новій п'ятнадцятій.
  • Лавандовими бувають «тринадцятки» та «дванадцятки», а Айфон блакитний чи синій є у будь-якому актуальному поколінні, починаючи з дванадцятого.
  • Червоний «яблучний» аксесуар - не тільки привабливий. Його фішка в тому, що за рахунок придбання можна долучитися до світових благодійних ініціатив.
  • Ніжно-рожевий — дівчачий варіант. До романтичного стилю — якраз.

Поєднання з аксесуарами

Важливо, щоб аксесуари "метчилися" зі смартфоном за кольором. При виборі чохла можна піти одним із двох шляхів:

  1. Тон у тон. Який корпус, такий та захисний кейс.
  2. Гра на контрасті. До жовтого телефону – фіолетовий або бірюзовий «бампер», до червоного – чорний, до блакитного – кораловий чи персиковий.

Із навушниками трохи складніше. Епловські, крім Max, білі. Якщо хочеться додати яскравості, можна вибрати бездротові вуха від сторонніх брендів. Про сумісність можна дізнатися із технічних характеристик. Підійдуть від Анкер, Сенхайзер, Соні, Хуавей та інших брендів.

Мінімальна маркість

Як показує практика, наймаркіші — темні айфони, особливо з глянсовою «спинкою». На різнокольорових моделях забруднення і сліди від дотиків негаразд помітні. Досить іноді протирати поверхню м'якою серветкою, щоб зберігати охайний зовнішній вигляд.

Актуальність

Яскраві девайси йдуть в ногу з часом і залишаються актуальними. Завдяки помітному, екстравагантному дизайну складно зрозуміти, вийшов смартфон нещодавно або використовується роками. Особливо, якщо врахувати той факт, що вже кілька років Apple віддає перевагу форм-фактору «плитки» з плоскими бічними гранями.

І останній аргумент на користь барвистих Айфонів полягає в тому, що їхня ціна не відрізняється від ціни звичайних. За естетику на свій смак не доводиться переплачувати.




Схожі новини

Коментарі