НОВИНИ ГРАД » Статті » Безкомпромісний лідер: чому iPhone 13 Pro Max все ще актуальний

Безкомпромісний лідер: чому iPhone 13 Pro Max все ще актуальний

Читати grad.ua у  

Щороку компанія Apple виходить до своїх фанатів із новою лінійкою мобільних пристроїв. І відразу утворюються два табори протилежних думок: одні захоплено чекають на новинку, другі впевнені в абсолютній безглуздості частих оновлень продукції купертинівців. Можливо, останні не такі далекі від істини. Спробуємо розібратися, чому все ще варто купити iPhone 13 Pro Max, якщо 2022 вже вийшли свіжі моделі.

iPhone 13 Pro Max

Вартість

Практично завжди після виходу нової лінійки iPhone відбувається зниження ціни на попередню. Ситуація повторилася з виходом iPhone 14, коли на початок листопада 2022 року ціна iPhone 13 Pro Max в українських магазинах трохи знизилася (у доларовому еквіваленті).

Дизайн

Як флагман лінійки, iPhone 13 Pro Max виглядає приголомшливо, пропонуючи цікаві колірні рішення. Однозначно телефон створений для фанатів великих девайсів. Глянцева рамка з хірургічної сталі, матове скло ззаду, щільно зібраний корпус, оригінальний блок камер роблять модель відомою та престижною. Неможливо не звернути увагу на девайс розміром із планшет.

Дисплей

Великий екран 6,7 дюйма з роздільною здатністю 1284х2778 пікселів, виконаний за Super Retina XDR OLED технології, надзвичайно гарний для всіх завдань. Підходить для роботи, листування в месенджерах, перегляду відео чи геймінгу. Автоматично регульована частота оновлення до 120 Гц дозволяє оптимізувати витрату акумулятора, не знижуючи плавності відображення.

iPhone 13 Pro Max

Процесор

В основі тринадцятої лінійки лежить чіп Apple A15 Bionic. Його з лишком вистачає для повсякденних завдань і важко завантажити навіть важкими іграми. Процесор має величезний запас потужності майбутнє.

2022 відзначився дефіцитом чіпів, і передові процесори Bionic A16 були впроваджені тільки в найдорожчі моделі iPhone 14. Інші моделі отримали Bionic A15.

Пам'ять та сховище

Розмір ОЗУ iPhone 13 Pro Max у 6 ГБ достатній для всіх завдань та додатків. А обсяг накопичувача 128, 256, 512 ГБ та 1 ТБ навіть за сучасними мірками виглядають переконливо.

Фото і відео

Телефон має продуманий потрійний набір камер з роздільною здатністю 12 Мп, що складається з ширококутного, ультраширококутного та телефотооб'єктивів. Останній має 3-кратний оптичний зум та автоматичний режим «Макро».

Режим «Кіноефект» уперше з'явився саме у цій лінійці айфонів. Він дозволяє автоматично переводити фокус на активного учасника зйомок, забезпечуючи якість 4K за 60 кадрів в секунду.

Комунікаційні здібності

Телефон підтримує всі сучасні стандарти комунікацій:

  • Gigabit LTE 5G;
  • Wi-Fi 6;
  • Bluetooth 5.1;

Радіомодуль здатний працювати у всіх діапазонах та підключатися до мобільних мереж у будь-якій точці світу.

Автономність

iPhone 13 Pro Max має акумулятор підвищеної ємності – 4352 мА·год і є одним з найбільш автономних смартфонів Apple. При 10-годинній активності екрану айфон легко тримається до середини наступного дня, що дуже затребуване, коли трапляються тривалі перебої з електропостачанням.

Можна з упевненістю заявити, що iPhone 13 Pro Max – один із найкращих смартфонів, що тримає марку якості Apple. З урахуванням зниження ціни та технологічної актуальності придбання iPhone 13 Pro Max більш ніж виправдане і є чудовим вибором.




Схожі новини

Коментарі