НОВИНИ ГРАД » Новини » На півдні Одещини офіційно відрили першу пляжну ділянку

На півдні Одещини офіційно відрили першу пляжну ділянку

На юге Одесской области официально отрыли первый пляжный участок
Читати grad.ua у  

Перша зона для пляжного оздоровлення відтепер відкрита і на півдні Одеської області. Про це повідомили в Одеській ОВА. Так, в Ізмаїльському районі, в селищі Приморське (Вилківської міської ради) облаштована безпечна пляжна ділянка для купання. В рамках підготовки до пляжного сезону було проведено всі необхідні заходи задля безпеки людей під час відпочинку.

Зазначається, що одним з важливих аспектів підготовки було очищення морського узбережжя та прилеглого пляжу. Була очищена 50-ти метрова прибережна смуга морського дна. Зокрема, очищення пляжної території охопило 300 м праворуч та 300 м ліворуч від центральної алеї.

Також для забезпечення безпеки за периметром пляжу розміщені таблички з вказівниками напрямків до укриття. Укриття відповідає найпростішим стандартам, проте забезпечить необхідний захист у разі потреби. Очищення пляжу буде проводитися щодня, а у морі встановлені буйки, що забезпечують додаткову безпеку. На пляжі встановлено 4 вишки з рятувальниками.

Рятувальники проходили спеціальне навчання, після завершення якого отримали відповідні сертифікати. Вони будуть оснащені аптечками та рупорами для оперативного інформування відпочивальників про будь-які небезпеки або важливі оголошення.

В Одеській ОВА нагадали, що з цього літа для туристів також відкрите Вилково, більш відоме як «українська Венеція».


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: