НОВИНИ ГРАД » Новини » РФ атакувала портову інфраструктуру Одещини: є загиблі

РФ атакувала портову інфраструктуру Одещини: є загиблі

РФ атаковала портовую инфраструктуру Одесской области: есть погибшие
Читати grad.ua у  

У ніч на 10 липня російські військові вдарили ракетами по портовій інфраструктурі Одещини. Загинули двоє людей - охоронець та водій вантажівки, ще одна людина - вахтовий матрос -дістав поранень, він у лікарні. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Уламки ракет пошкодили складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплоход. Через пошкодження судна стався витік рідини - наслідки ліквідовують.

У ніч на 10 липня російська армія запустила по Україні одну балістичну ракету «Іскандер-М» і чотири керовані авіаційні ракети Х-59/Х-69 з окупованого Криму, а також 20 ударних дронів Shahed-131/136 із Курської області РФ. Українська протиповітряна оборона знищила 14 дронів над Одеською, Миколаївською, Херсонською, Дніпропетровською, Хмельницькою, Черкаською, Вінницькою та Рівненською областями.

Оновлено

В Одеській обласній прокуратурі уточнили, що внаслідок атаки загинув 50-річний водій вантажного автомобіля та 37-річний працівник порту, ще один співробітник порту отримав поранення, його госпіталізовано. Пошкоджено складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільне морське судно під прапором Камеруну.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: