НОВИНИ ГРАД » Новини » Синоптики на завтра в Одесі обіцяють спекотну погоду

Синоптики на завтра в Одесі обіцяють спекотну погоду

Синоптики на завтра в Одессе обещают жаркую погоду
Читати grad.ua у  

Згідно з інформацією Українського гідрометеорологічного центру, цього тижня Україна стане однією з найспекотніших країн у Європі. За прогнозами синоптиків температури в Україні можна буде порівняти із Середземноморськими. Так, у південній частині, відзначатиметься сильна спека аж до +37 градусів.

В Україну розпечене повітря надходить із сухого гарячого регіону – з Аравії. Саме аравійське повітря завжди приносить найспекотнішу погоду в наш регіон. Поширюючись із південного сходу, вона накриває майже всю країну, трохи не дотягуючись до наших західних кордонів, і не поширюючись далі - у західну та північну Європу, розповіли в Укргідрометцентрі.

Завтра, 2 липня, південь і більшість центральних областей України ще перебуватимуть в умовах сильної спеки з максимальними температурами 32-37 градусів за Цельсієм.

За інформацією гідрометцентру Чорного та Азовського морів 2 червня в Одесі очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 21-23°С, вдень 29-31°С. Температура морської води 22-23°С.

По Одеській області так само Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 19-24°С, вдень 29-34°С. На автошляхах області видимість хороша.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: