НОВИНИ ГРАД » Новини » В одеській лікарні створюють сучасне відділення кардіології

В одеській лікарні створюють сучасне відділення кардіології

В одесской больнице создают современное отделение кардиологии
Читати grad.ua у  

В Одеській міській клінічній лікарні №11 тривають ремонтні роботи в корпусі, де буде відкрито нове кардіологічне відділення. Створення на базі лікарні центру кардіології та кардіоревматології забезпечить її подальший розвиток як багатопрофільного кластерного медичного закладу інтенсивного лікування відповідно до концепції реформування системи охорони здоров’я в Україні. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Наразі проведено гідроізоляцію фундаменту будівлі, заміну дахового перекриття, покрівлі та вікон, утеплення фасаду, монтаж системи електропостачання, водопостачання та водовідводу, вентиляції, кондиціювання та протипожежної системи. Тривають оздоблювальні роботи фасаду, улаштування керамічної плитки, роботи із заміни внутрішніх інженерних мереж.

У мерії додали, що лікарня №11 займає одну з провідних позицій за такими напрямками медичної допомоги, як загальна хірургія, нейрохірургія, ортопедія та травматологія тощо.

Нагадаємо, нещодавно лікарня отримала новий ангіограф, що забезпечить можливість надання кардіологічної та кардіохірургічної допомоги з проведенням високотехнологічних втручань на сучасному рівні.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: