НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Чиновнику Одеської ОВА загрожує до 12 років позбавлення волі

Чиновнику Одеської ОВА загрожує до 12 років позбавлення волі

Чиновнику Одеської ОВА загрожує до 12 років позбавлення волі
Читати grad.ua у  

Встановлено, що заступник начальника одного з управлінь Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації вимагав від підприємця гроші у розмірі 60 тисяч доларів США за не перешкоду в отриманні дозволу на виділення в оренду земельних ділянок для господарювання діяльності розміром 4 та 1 га на узбережжі Дунаю у Рені.

У ході оперативних дій правопорушника було затримано при отриманні першої частини коштів, які він запросив – це 40 тисяч доларів США.

За місцем роботи та проживання чиновника, а також у автомобілі, яким він користувався, правоохоронці провели обшуки. У результаті яких було вилучено гроші, отримані незаконним шляхом, а також документи, що підтверджують факт оформлення оренди землі, мобільний телефон та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Чиновника затримано у відповідності зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За протиправні дії йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Заходи проводилися слідчими Слідчого управління ГУНП в Одеській області та детективами НАБУ щодо оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області та під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: