НОВИНИ ГРАД » Авто » Сервіс оренди автомобілів Renty.ae: вигідно та доступно
Сервис аренды автомобилей Renty.ae: выгодно и доступно
Читати grad.ua у  

Послуга оренди автомобілів стає все більш затребуваною в ОАЕ. Безліч туристів, мандрівників та бізнесменів відвідують країну з різними цілями. Більшість приїжджих об'єднує одне – необхідність пересування на машині. Швидко вирішити таке питання допоможе сервіс оренди автомобілів Renty.ae, який допоможе не лише орендувати транспортний засіб, а й розрахувати машину на лізинг на вигідних умовах. Залежно від ваших потреб ви можете орендувати автомобіль або придбати в лізинг. Якщо вам потрібно на короткий термін, то краще розглянути варіанти прокату. Якщо ж ви плануєте використовувати машину в Дубаї тривалий час, то вигіднішою стане покупка в лізинг.

Сервіс оренди автомобілів Renty.ae пропонує величезний вибір транспортних засобів різних марок, моделей та функціоналу. Ви можете орендувати престижний седан для бізнес-зустріч або комфортний позашляховик для відпочинку компанією чи родиною. В автопарку компанії представлені люксові та бюджетні авто відомих та надійних брендів, тому кожен з вас вибере для себе ідеальну машину, залежно від побажань та матеріальних можливостей.

Авто в лізинг у Дубаї, ОАЕ: умови покупки від Renty.ae

Якщо ви вирішили придбати автомобіль в лізинг в ОАЕ, спочатку слід визначитися з машиною і подати заявку на розгляд. Співробітники сервісу оренди авто підготують вам угоду, в якій будуть чітко прописані всі умови купівлі: тривалість договору, ліміт пробігу, сума щомісячного платежу, додаткові внески та інше.

Автомобиль в лизинг

Договір укладається з урахуванням ваших потреб, тому умови будуть максимально комфортними та адаптованими до ваших побажань. Вартість придбання авто в лізинг від Renty.ae до Дубаї, ОАЕ залежить від кількох факторів: тривалість договору, марки та моделі машини, додаткових послуг. Щоб дізнатись більш точну вартість, ви можете скористатися калькулятором лізингу.

Як розрахувати лізинг із правом викупу машини в ОАЕ:

  1. Впишіть приблизну вартість авто на ринку.
  2. Уточніть тривалість оренди.
  3. Вкажіть відсоток початкового внеску.
  4. Дізнайтесь приблизну вартість.

Переваги та недоліки придбання авто у лізинг

Головна перевага придбання машини у лізинг у Дубаї – це можливість оформлення для нерезидентів ОАЕ, що є недоступним у разі простого автокредиту. Процес оформлення договору на покупку машини в лізинг більш простий і не вимагає тривалої підготовки, тому ви зможете почати керувати машиною через 24-48 годин.

Основним недоліком лізингу є необхідність початкового внеску, тому потрібно бути готовим до певних витрат під час оформлення договору. Зате покупка авто в лізинг від Renty.ae ефективніша, ніж проста оренда, адже наприкінці терміну прокату машина стане вашою власністю.




Схожі новини

Коментарі