НОВИНИ ГРАД » Статті » Купити смартфон: найкращі бренди
Купить смартфон: лучшие бренды
Читати grad.ua у  

Сучасне життя складно уявити без смартфона, який став не лише засобом комунікації, а й джерелом інформації, розваг та роботи. Величезний вибір смартфонів іноді ускладнює процес покупки, адже важко визначитися з моделлю.

Щороку бренди випускають одну або кілька новинок гаджетів та змагаються між собою у досягненні лідерства на ринку сучасних технологій. Така гонка брендів дозволяє купити смартфон із безліччю функцій гарної якості за прийнятною ціною. Щоб швидше визначитися з вибором гаджета, варто ознайомитися з найкращими брендами смартфонів за останній рік.

Сьогодні лідируючу позицію серед торгових марок, що виробляють смартфони, займають два бренди – Apple та Samsung. Раніше торгові марки конкурували між собою, зараз їх розвиток йде паралельно. Різні операційні системи iOS та Android знайшли своїх клієнтів.

Ці два бренди йдуть нарівні та пропонують статусні смартфони, які характеризуються найвищими характеристиками та чудовою якістю. При цьому їх вартість вища за смартфони інших торгових марок.

Другу позицію зараз займає продукція від бренду Google. Смартфони Pixel отримали визнання користувачів завдяки чудовій якості камери та демократичній вартості.

Третю позицію у рейтингу брендів смартфонів впевнено посідає Xiaomi. Гаджети цієї торгової марки є оптимальним рішенням щодо співвідношення якості та вартості.

Наступним брендом у рейтингу смартфонів є Huawei. Ця техніка відрізняється чудовою камерою та стильним дизайном.

Крім того, популярними на даний момент брендами смартфонів є:

  • Poco, що пропонують доступні ігрові смартфони;
  • OnePlus – якісні та комфортні у використанні девайси;
  • ASUS – легкі та невеликі пристрої для любителів мінімалізму;
  • Realme – молодіжні та інноваційні смартфони з яскравим дизайном.

Что учесть при покупке смартфона

На що звернути увагу при виборі смартфона

Для того, щоб вибір смартфона став легшим, а покупка довгий час радувала вас, слід ознайомитися з основними параметрами, які важливі при використанні пристрою.

Основні технічні характеристики смартфона:

  1. Пам'ять: вбудована (від 16 до 512 ГБ) та оперативна (від 1 до 16 ГБ).
  2. Діагональ екрану – від 4.1 до 7 дюймів.
  3. Роздільна здатність дисплея: FullHD (1920х1080), Full HD+ (2460х1080, 2400х1080, 2778х1284) та 4K (3820х2160).
  4. Тип матриці: AMOLED, IPS, OLED, LCD.
  5. Камера. Основна камера може бути до 200 МП, причому не завжди цей показник є головним для якості фотографій.
  6. Процесор: Apple Bionic, Samsung Exynos, HiSilicon Kirin, MediaTek та Qualcomm Snapdragon.
  7. Ємність аккумулятору.

Крім цих характеристик важливо звертати увагу на дизайн та вартість пристрою. На комфорт використання смартфона впливають ще такі показники, як: вага, товщина, ширина та розташування основних кнопок керування.

Тому краще ознайомитись з характеристиками та потримати в руках пристрій, щоб гарантовано вибрати найбільш оптимальний варіант серед величезної кількості різновидів.




Схожі новини

Коментарі