НОВИНИ ГРАД » Статті » Сучасні монітори для комп'ютера LG: основні параметри
Современные мониторы для компьютера LG: основные параметры
Читати grad.ua у  

Комп'ютерні монітори LG відрізняються сучасним дизайном, новітніми технологіями та гарантовано високим рівнем якості. Кожна модель поєднує в собі набір параметрів, які роблять її привабливими для користувачів.

Існує безліч різновидів моніторів, що відрізняються за вартістю, призначенням, технічними параметрами та зовнішнім виглядом. Асортимент моніторів LG https://comfy.ua/monitor/brand__lg/ дозволяє кожному вибрати найбільш підходящий варіант пристрою, залежно від побажань, вимог та матеріальних можливостей.

Монітори LG характеризуються такими основними характеристиками:

  1. Тип матриці: IPS (широкий кут огляду, хороша передача кольору), VA (рівномірне зображення картинки, високий рівень контрастності, невелике навантаження на зір при тривалій роботі)
  2. Роздільна здатність екрану. Цей параметр вимірюється кількістю пікселів. Чіткість та якість зображення залежать від великої щільності пікселів. Існують такі монітори LG в залежності від роздільної здатності (Full HD 1920×1080, UW-FHD 2560×1080, WQHD 2560×1440, Ultra WQHD 3440×1440, 4K Ultra HD 3840×2160).
  3. Розмір діагоналі, що вимірюється у дюймах. Залежно від розміру монітори можуть бути від 21 до 30 і більше дюймів. Для роботи та виконання повсякденних завдань чудово підійдуть моделі з розміром діагоналі 21-25 дюймів, а для геймерів найкращим рішенням будуть великі монітори понад 27 дюймів.
  4. Частота оновлення монітора варіюється в межах 60-260 Гц. Від цієї характеристики залежить, наскільки плавно транслюється картинка. Чим вище показник, тим частіше зображується новий кадр і краще динамічне зображення.
  5. Глибина кольору може бути в межах 6-8 біт. Чим вищий рівень показника, тим ширший спектр кольорів передає монітор.
  6. Співвідношення сторін монітора, від чого залежить доступна користувачеві область видимості екрана. Монітори LG можуть бути із співвідношенням сторін 21:9 та 16:9.

Современные мониторы для компьютера

Комп'ютерні монітори LG: додаткові функції

Сучасні монітори відрізняються наявністю додаткових опцій, які можуть бути важливими для користувачів.

Серед додаткових функцій моніторів LG виділяють:

  • Наявність USB/USB hub, що дозволяє підключити інші пристрої до монітора.
  • Безрамкові моделі, екран яких займає всю передню поверхню.
  • Настінне кріплення, що оптимізує роботу.
  • Наявність вбудованих динаміків, які дають змогу використовувати монітор для відтворення звукового контенту без підключення додаткових пристроїв.
  • Наявність регулювання по висоті для оптимізації використання монітора за різних умов.
  • Вигнутий екран, що дозволяє знизити навантаження на зір.
  • Можливість повертати екран та змінювати орієнтацію з вертикальної на горизонтальну.

Як вибрати монітор для комп'ютера

Головний критерій вибору монітора – його призначення. Якщо вам потрібний монітор для ігор, слід звернути увагу на такі показники, як частота оновлення, швидкість відгуку, кути огляду.

Якщо пристрій потрібний для роботи, то підійдуть моделі зі стандартним набором функцій. Інші критерії та характеристики більшою мірою залежать від переваг та побажань користувача.

Монітори бренду LG – це якісні та перевірені пристрої, які відрізняються високими показниками та прийнятною вартістю




Схожі новини

Коментарі